Derneğimiz, İstanbul’da Düzenlenen En İyi Narkotik Polis Anne Programına Katıldı.

Derneğimiz, İstanbul’da Düzenlenen En İyi Narkotik Polis Anne Programına Katıldı.

Mayıs 11, 2023 0 Yazar: İZMİRTUMED

İZMİRTUMED Gönüllü Dernek Annesi Nejla Sıvaşan, İstanbul’da düzenlenen “En İyi Narkotik Polisi Anne Programı”na İZMİRTUMED’i ve Ülkemizdeki bağımlı anneleri temsilen katıldı. Programa, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve TUBİM Narkotik Şube Müdürü Nuri Güngör gibi önemli isimler de katıldı.

Soylu, programda yaptığı açıklamada, narkotik bağımlılığı ile mücadelede annelerin önemine vurgu yaparak, annelerin çocuklarına sağlıklı bir yaşam sunmak için elinden geleni yapması gerektiğini belirtti. Soylu, narkotik bağımlılığı konusunda farkındalık yaratmanın önemine de değindi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuşmasının devamında, narkotik bağımlılığı ile mücadelede güvenlik güçlerinin yanı sıra toplumun her kesiminin sorumluluk alması gerektiğini vurguladı. Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları sayesinde uyuşturucu ticaretinin büyük ölçüde engellendiğini belirten Bakan Soylu, vatandaşların da bilinçli ve duyarlı davranarak bu mücadeleye destek olmaları gerektiğini söyledi.

Programın sonunda, Tubim Narkotik Şube Müdürü Nuri Güngör, İZMİRTUMED Gönüllü Dernek Annesi Nejla Sıvaşan’a İZMİRTUMED’i ve Ülkemizdeki bağımlı anneleri temsilen programa katılımı için teşekkür etti.

Visited 94 times, 1 visit(s) today