Genel Başkanımız Bedri YALÇIN, Karabağlar Kaymakamı Sayın Mehmet ÖZER’i Ziyaret Etti.

Genel Başkanımız Bedri YALÇIN, Karabağlar Kaymakamı Sayın Mehmet ÖZER’i Ziyaret Etti.

Ağustos 28, 2024 0 Yazar: İZMİRTUMED

Genel Başkanımız Bedri Yalçın Karabağlar kaymakamı olarak görev yapan Sn. Mehmet Özer’i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette uyuşturucuyla mücadele konusu gündeme getirildi.

Makam ziyaretinde uyuşturucuyla mücadele için neler yapılması gerektiği, uyuşturucuyla mücadele için atılması gereken adımlar üzerine paylaşımlarda bulunan dernek temsilcileri Sn. Mehmet Özer’le istişarede bulundu.

Ziyarette yapılan değerlendirmelerden biri de işbirliği üzerine gerçekleştirildi. STK’larla işbirliği içinde olunması gerektiği, il ve ilçe emniyet müdürlüklerinin bünyesinde görev alan narkotik polisleriyle derneklerin arasında işbirliği olması gerektiğine vurgu yapıldı.

Kaymakam Mehmet Özer’in ziyaretine giden temsilciler, Sn.Mehmet Özer’in kendilerine olan ilgisinden çok memnun kaldıklarını dile getirdi. Temsilciler, Sn.Mehmet Özer’in konuşmaları dikkatle dinleyip değerlendirmelerde bulunduğunu, uyuşturucu maddelerin gençler üzerindeki etkilerine dair sorular sorduğunu, aktardı.

Kaymakam Özer, zamanının kısıtlı olduğu gerekçesiyle temsilcilere ikinci bir görüşme önerisinde de bulundu. Konunun uzun uzun tartışılması gerektiğine ve önemine dikkat çeken Kaymakam Özer, dernek temsilcilerine ikinci bir randevu sözü vererek duyarlılığını gösterdi.

Kaynak:

https://izmirtumedhaber.org.tr/karabaglar-kaymakami-ozer-dernek-temsilcilerini-duyarlilikla-karsiladi/

Visited 6 times, 1 visit(s) today