Genel Sekreterimiz Sayın Ruhi TIĞLI’nın Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Günü Mesajı

Genel Sekreterimiz Sayın Ruhi TIĞLI’nın Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Günü Mesajı

Nisan 10, 2024 0 Yazar: İZMİRTUMED

“Bugün, modern teknoloji ve derin birikimiyle, toplumumuzun huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 179. yılını ve tüm teşkilat mensuplarının 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyorum.

Ülkemizin iç huzurunu, güven ve istikrar ortamını koruyan ve güçlü bir şekilde devam ettiren polis teşkilatımız, hukukun üstünlüğü ve insan hakları çerçevesinde, zengin deneyimlerinden ve milletimizin desteğinden güç alarak, görevlerini başarıyla yerine getirmektedir.

Her geçen gün artan nitelikli personeli ve modern donanımıyla Türk Polisi, kendi ürettiği modern araçlar ve teçhizatla terör örgütleri başta olmak üzere, organize suçlarla mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir.

Sadece zor zamanlarda değil, aynı zamanda huzurun hâkim olduğu dönemlerde de, sınır içerisinde ve içinde fedakarlıkla görev yapan emniyet teşkilatı mensupları, takdiri hak etmektedir.

Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Günü’nü bir kez daha kutlarken, şehit polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Görev başında olan tüm polislerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Allah, tüm polislerimize yardım etsin, onlara sıkıntısız, güvenli ve başarılı görevler nasip etsin.”

Visited 32 times, 1 visit(s) today