Genel Sekreterimiz Sayın Ruhi TIĞLI’nın Ülke Genelindeki Terör Saldırılarına Yönelik Açıklaması

Genel Sekreterimiz Sayın Ruhi TIĞLI’nın Ülke Genelindeki Terör Saldırılarına Yönelik Açıklaması

Nisan 3, 2024 1 Yazar: İZMİRTUMED

Van merkezli olarak başlayan ve Hakkari Yüksekova, Hakkari Merkez, Siirt, Batman, Şırnak ve İzmir gibi şehirlerde de etkili olan terör eylemleri, ülkemizin huzur ve güvenliğine yönelik ciddi bir tehdit oluşturmuştur. Bu eylemlerde, terör örgütü mensuplarının güvenlik güçlerimize taşlarla saldırdığı, izinsiz gösteri yürüyüşleri düzenlediği ve Bölücü Terör Örgütüne destek verdiği tespit edilmiştir.

Bu menfur eylemlerde, masum vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği tehlikeye atılmış, kamu düzeni ciddi şekilde bozulmuştur. Ancak Türk Polisi ve Türk Askeri, ortaklaşa teröristlere karşı kararlı bir mücadele yürütmüş ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için her türlü önlemi almıştır.

Bu vesileyle, terörü ve terör örgütlerini şiddetle Lanetliyoruz. Derneğimiz (İZMİRTUMED) olarak Türk Polisinin ve Türk Askerinin her zaman yanında olduğumuzu ve terörle mücadelede kararlılıkla destek verdiğimizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Toplumumuzu birlik ve beraberlik içinde, teröre karşı ortak bir mücadele etmeliyiz. Bu zorlu süreçte, millet olarak kenetlenerek terör örgütlerine karşı kararlılıkla mücadele etmeli ve ülkemizin birlik ve bütünlüğünü korumalıyız. Yaşasın Türk Milleti! Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!

DİKKAT!

Basın açıklamasıyla ilgili resmin üzerindeki unvanı/logoları ya da fotoğrafı silenler/izinsiz sosyal medya platformlarında paylaşanlar hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır. Bu basın açıklaması 03/04/2024 Tarihli kararla elektronik ortamda hazırlanarak imzalanmıştır. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Visited 24 times, 1 visit(s) today