Derneğimiz İhtiyaç sahiplerine yönelik başlatmış olduğu projeye devam ediyor.

Derneğimiz İhtiyaç sahiplerine yönelik başlatmış olduğu projeye devam ediyor.

Nisan 10, 2023 0 Yazar: İZMİRTUMED

İzmir’de Bedri Yalçın’ın başkanlığında kurulan ve çalışmalarıyla adından söz ettiren İzmir Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği (İZMİRTUMED), kurulduğu günden bu yana İzmirliler için faaliyet yürütüyor.

Kurulduğu günden bu yana, ihtiyaç sahibi aileler, dezavantajlı mahallede yaşayan ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar ile afet bölgesindeki insanlar için başarılı çalışmalara imza atan İZMİRTUMED, gece gündüz demeden yardım faaliyetlerini sürdürüyor. İZMİRTUMED başkanı ve ekibinin yardım faaliyetleri İzmir ile sınırlı kalmazken, özellikle son yaşanan ve ‘Asrın Felaketi’ olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde İZMİRTUMED ekibi, afet bölgesindeki insanlar için büyük çaba sarf etti.

Aldıkları bağışlar ve ekibin kendi çabasıyla, özellikle dezavantajlı bölgelerde çocukların ve ihtiyaç sahiplerinin kıyafet ve gıda ihtiyaçlarını karşılayan İZMİRTUMED, her bayram yaklaşık 300 çocuğa kıyafet temin ediyor. İZMİRTUMED, dezavantajlı mahallelerde yer alan okullardaki çocuklara kışlık bot hediyesi ve ihtiyaç sahibi engelli ailelere de destek sağlıyor. İZMİRTUMED ekibi, deprem bölgesinde günlerce çalışıp İzmir’den temin ettikleri yardımları tırlarla götürüp gece gündüz demeden sahada bulundu. Daha sonra deprem bölgesinden İzmir’e gelen ailelere yardım elini uzatıp ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyorlar.

İZMİRTUMED Başkanı Bedri Yalçın, “Dezavantajlı mahallelerde büyüyen çocukların ülkeye ve millete faydalı bir birey olması için ekip arkadaşlarıyla beraber durmadan sahada çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Visited 7 times, 1 visit(s) today