Teknoloji AR-GE Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı Sayın Yasin YASA görevine başladı.

Teknoloji AR-GE Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı Sayın Yasin YASA görevine başladı.

Kasım 16, 2023 0 Yazar: İZMİRTUMED

İzmir Toplumsal Uyuşturucu İle Mücadele ve Eğitim Derneği’ne Yeni Teknoloji AR-GE Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı ile Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Kıymetli Vatandaşlarımız ve saygıdeğer gönüllülerimiz,

Büyük bir heyecan ve kararlılıkla yeni bir döneme adım atıyoruz. Tornado Havacılık şirketinde Kuruculuğunu uzun yıllardır yapan ve hala yapmakta olan ve başarılı projelere imza atmış olan Sayın Yasin YASA, Teknoloji AR-GE Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı olarak derneğimize katılmıştır. Bu yeni dönemde, yüksek motivasyonu ve deneyimleriyle, derneğimizin misyonu doğrultusunda önemli bir rol üstlenecektir.

Sayın YASA, göreve başlamış olduğu Teknoloji AR-GE Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanlığı koltuğunda, inovasyon ve teknolojiyi derneğimizin çalışmalarına entegre ederek uyuşturucuyla mücadele alanında yeni bir vizyon ortaya koymayı amaçlamaktadır. Onun liderliğinde, “İnsansız Hava Aracı” geliştirme ve çeşitli AR-GE projeleriyle, derneğimizin bu alandaki etkinliğini artıracağına inanıyoruz.

Yasa’nın katılımıyla, Narkotik Suçlarının Araştırılması ve Sentetik Madde Araştırma Komisyonu’ndaki çalışmalarımızın güçlenmesini ve bağımlılıkla mücadele konusundaki çabalarımızın daha da etkin bir hale gelmesini hedefliyoruz. Kendisinin liderliğindeki ekip, toplumsal bilinci artırma, gençlere yönelik eğitim çalışmaları ve bağımlılıkla mücadelede yenilikçi yaklaşımlarla toplumumuzun güvenliğine ve refahına katkı sunacaktır.

Bu yeni dönemde, Sayın Yasin Yasa’nın liderliğindeki Teknoloji AR-GE Araştırma ve Geliştirme Merkezi departmanıyla birlikte, İzmir Toplumsal Uyuşturucu İle Mücadele ve Eğitim Derneği’nin daha da büyüyeceğine ve toplumumuzun uyuşturucuyla mücadelede daha güçlü adımlar atacağına inanıyoruz.

Yenilikçi fikirleri, enerjisi ve uzmanlığıyla Sayın YASA’ya hoş geldiniz diyor, derneğimize kattığı değerli katkılar için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla, Ruhi TIĞLI
İZMİRTUMED Genel Sekreteri

Visited 111 times, 1 visit(s) today