Genel Başkanımız Sayın Bedri YALÇIN İzterkon Başkanı Mustafa Güvenli’yi ziyaret etti.

Genel Başkanımız Sayın Bedri YALÇIN İzterkon Başkanı Mustafa Güvenli’yi ziyaret etti.

Haziran 8, 2023 0 Yazar: İZMİRTUMED

İZMİRTUMED, (İZTERKON) İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mustafa Güvenli’yi ziyaret etti!

İZMİRTUMED Genel Başkanımız Bedri Yalçın liderliğinde gerçekleşen ziyarette, İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mustafa Güvenli’ye teşekkür plaketi takdim edildi. Mustafa Güvenli’nin deprem sürecinde gösterdiği büyük katkılar ve depremzedelere sağladığı desteklerin yanı sıra, uyuşturucuyla mücadelede de İZMİRTUMED’e önemli destekler vermiş olması sebebiyle bu özel plaket kendisine sunuldu.

Ziyaret esnasında İZMİRTUMED ekibinden Sosyal Projeler Başkanı Şefika Yakut ve dernek destekçisi Esme Koç da plaket teslimine katılarak bu anlamlı törene eşlik etti.

İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mustafa Güvenli, deprem sürecindeki ciddi katkıları ve depremzedelere sağladığı desteklerle takdir edilen bir isim olmuştur. Aynı zamanda uyuşturucuyla mücadelede İZMİRTUMED’in faaliyetlerine büyük katkı sağlayarak, toplumsal bir sorunun çözümüne aktif olarak katkıda bulunmuştur. Bu nedenle, İZMİRTUMED’in gerçekleştirdiği ziyaret ve teşekkür plaketi takdimi, Mustafa Güvenli’nin önemli çalışmalarına duyulan takdiri ve teşekkürü ifade etmektedir.

İZMİRTUMED, toplumsal uyuşturucuyla mücadeledeki çalışmalarının yanı sıra, sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini ve desteklenmesi gereken projelerin önemini vurgulayan bir kurumdur. Bu tür ziyaretler, toplumun desteğiyle daha güçlü bir şekilde ilerlemeyi ve uyuşturucuyla mücadelede başarılı sonuçlar elde etmeyi hedeflemektedir. İZMİRTUMED, İzmir ve çevresinde toplumu bilgilendirmek, farkındalık yaratmak ve uyuşturucuyla mücadele etmek amacıyla faaliyet göstermektedir.

Visited 17 times, 1 visit(s) today