Genel Sekreterimiz Sayın Ruhi TIĞLI, Iğdır Üniversitesinde düzenlenen bağımlılık programına katıldı.

Genel Sekreterimiz Sayın Ruhi TIĞLI, Iğdır Üniversitesinde düzenlenen bağımlılık programına katıldı.

Mayıs 23, 2023 0 Yazar: İZMİRTUMED

Genel Sekreterimiz Sayın Ruhi TIĞLI, Iğdır Üniversitesi’nde düzenlenen bağımlılık programına katıldı. Program kapsamında, uyuşturucunun zararları anlatıldı ve üniversitedeki bazı bölüm hocaları ile genç kardeşlerimiz de programa katıldı.

Programın amacı, uyuşturucunun toplum ve birey üzerindeki zararlarını vurgulamak ve farkındalık oluşturmaktı. Genel Sekreterimiz Sayın Ruhi TIĞLI, bağımlılığın olumsuz etkilerini anlatan bir konuşma gerçekleştirdi ve katılımcılara bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Programda, üniversitedeki bazı bölüm hocaları da konuşmalar yaparak öğrencilere uyuşturucunun sağlık, sosyal ve ekonomik açıdan yıkıcı etkilerini anlattı. Ayrıca, genç kardeşlerimiz de programa katılarak kendi deneyimlerini paylaştı ve uyuşturucuya karşı bilinçlenme ve korunma konusunda önemli mesajlar verdi.

Bağımlılık programı, toplumda bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık yaratmayı ve gençleri zararlı alışkanlıklardan korumayı hedefleyen önemli bir etkinlik oldu. Katılımcılar, uyuşturucunun zararlarını daha iyi anlayarak, bilinçli kararlar almalarına ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine yardımcı oldu.

Visited 5 times, 1 visit(s) today