Genel Başkanımız Bedri YALÇIN, Buca İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı ÖZGÜR DİNÇ’İ ziyaret etti.

Genel Başkanımız Bedri YALÇIN, Buca İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı ÖZGÜR DİNÇ’İ ziyaret etti.

Mayıs 18, 2023 0 Yazar: İZMİRTUMED

Genel Başkanımız Bedri YALÇIN, bugün İzmir’in en yoğun ilçelerinden biri olan Buca’da, Buca İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Dinç’i ziyaret etti. Ziyaret, uyuşturucuyla mücadelede çocukları koruma konusunda istişarelerin yapıldığı ve özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür plaketi takdim edilen bir etkinliği kapsadı.

Ziyaret sırasında, çocukların uyuşturucuyla mücadelede korunması konusu ön plandaydı. Genel Başkanımız Bedri YALÇIN, Buca İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Dinç ile bir araya gelerek, bu konuda bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Çocukları uyuşturucu tehlikesinden uzak tutmanın önemine vurgu yapılırken, koruyucu tedbirlerin ve bilinçlendirme çalışmalarının büyük bir önem taşıdığı belirtildi.

Ziyaret sırasında, Buca İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Dinç’e Genel Başkanımız Bedri YALÇIN tarafından İZMİRTUMED adına teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket, Emniyet Müdürü Dinç’in başarılı çalışmalarından dolayı onurlandırılması ve desteklerinin takdir edilmesi amacıyla verildi. Bu ödül, Emniyet Müdürü Dinç’in gösterdiği özverili çabaları ve uyuşturucuyla mücadeledeki başarılarına atfedildi.

Ayrıca ziyaret sırasında, Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği uygulamalar hakkında da bilgi alışverişi yapıldı. Genel Başkanımız Bedri YALÇIN, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Dinç’in engin tecrübelerinden faydalanarak, uyuşturucuyla mücadele konusunda daha etkin ve başarılı adımlar atma yolunda görüşlerini paylaştı. Bu istişareler, uyuşturucuyla mücadelede işbirliği ve koordinasyonun önemini vurguladı ve ilçe genelindeki güvenlik önlemlerinin güçlendirilmesine katkı sağladı.

Bu ziyaret, İZMİRTUMED ve Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü arasındaki işbirliğinin güçlenmesine ve uyuşturucuyla mücadelede daha etkili stratejilerin belirlenmesine katkıda bulundu. İki kurum arasındaki bu işbirliği, çocukların ve gençlerin uyuşturucu tehlikesinden korunması ve toplumun güvenliğinin sağlanması konusundaki ortak hedeflerin gerçekleştirilmesine yönelik önemli bir adım oldu.

Visited 69 times, 1 visit(s) today