Derneğimiz Konak Belediyesi İle Güçlerini Birleştirdi

Derneğimiz Konak Belediyesi İle Güçlerini Birleştirdi

Eylül 13, 2024 0 Yazar: İZMİRTUMED

Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 5 Eylül 2024 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Bedri Yalçın ve Proje Koordinatörü Özlem Tunç’u ağırladı. Görüşmede, belediyenin dezavantajlı bireylerle yürüttüğü saha çalışmaları ve bağımlılıkla mücadele konusundaki işbirliği olanakları ele alındı.

Sosyal İşler Müdürü Erdal Özkaya ve Sağlık İşleri Müdürü Fehime Işık Cengizman, bağımlı bireyler ve ailelerine yönelik eğitimlerin öncelik taşıdığını vurguladı. Özellikle bağımlılıkla mücadelede toplumsal dayanışmanın gerekliliği konuşuldu. Bu bağlamda, İzmir TUMED ile birlikte yürütülecek projeler kapsamında, gençlerin bağımlılıkla ilgili bilinçlendirilmesi amacıyla eğitimlere kısa sürede başlanacağı belirtildi.

Ziyaret sırasında, bağımlılık sorununun yalnızca bireysel değil, toplumsal bir sorun olduğu ve sorunun çözümü için geniş çaplı işbirliklerinin gerekliliği üzerinde duruldu. Genel Başkanımız Sayın Bedri Yalçın, belediyenin bu konuda gösterdiği duyarlılığa teşekkür etti.

Bağımlılıkla Mücadele İçin Destek Olun

Toplumsal mücadelenin çözümün anahtarı olduğuna vurgu yapılırken, bağımlılıkla mücadelede toplumsal destek ve katkının önemi bir kez daha hatırlatıldı.

Bağış Bilgileri:

İzmir Toplumsal Mücadele Derneği (İZMİRTUMED)

IBAN: TR43 0001 5001 5800 7311 6186 08
Açıklama: “BAĞIŞ” yazılması rica olunur.

Visited 8 times, 1 visit(s) today