Genel Başkanımız Bedri Yalçın, Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez ve AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı İsmail Yaşadı İle Önemli Bir Görüşme Gerçekleştirdi.

Genel Başkanımız Bedri Yalçın, Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez ve AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı İsmail Yaşadı İle Önemli Bir Görüşme Gerçekleştirdi.

Eylül 2, 2024 0 Yazar: İZMİRTUMED

İzmir Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Derneği (İZMİRTUMED), madde bağımlılığı ile mücadele ve toplumsal bilinçlendirme konusundaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Genel Başkanımız Sayın Bedri Yalçın, 29 Ağustos 2024 tarihinde AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı İsmail Yaşadı ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Toplantı, AK Parti Gaziemir İlçe Başkanlığında yapıldı ve İZMİRTUMED’in hedefleri, mevcut projeleri ve gelecekteki planları hakkında kapsamlı bir sunum yapıldı. Genel Başkanımız Bedri Yalçın, madde bağımlılığı ile mücadelede derneğin üstlendiği rolü ve yürütülen projeleri ayrıntılı bir şekilde anlatarak, bu alandaki güncel durum ve ihtiyaçlar hakkında bilgi verdi. Sunumda, bağımlılıkla mücadelede toplumsal bilinçlenmenin önemi, gençlerin ve ailelerin bu konudaki bilinç seviyelerinin artırılmasının gerekliliği vurgulandı.

İzmir’de son yıllarda artan madde kullanımı sorununa dikkat çeken Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, toplantının oldukça faydalı geçtiğini belirterek, İZMİRTUMED’in projelerine olan desteğini ifade etti. Çankırı, ilerleyen günlerde yapılacak olan madde bağımlılığı ile mücadele projeleri için tam destek vereceğini ve bu süreçte elinden gelen tüm katkıyı sağlayacağını vurguladı.

Genel Başkanımız Sayın Bedri Yalçın, destek sözünü tekrar eden Milletvekili Çankırı’ya teşekkür ederek, bu mücadelenin yalnızca derneklerin değil, hükumet ve diğer sivil toplum kuruluşlarının da ortaklaşa yürütmesi gereken bir çaba olduğunu belirtti. Yalçın, “Madde bağımlılığı, özellikle gençlerimizi hedef alan büyük bir tehlike. Bu illetle mücadelede, tüm paydaşlarla iş birliği içinde hareket etmek büyük önem taşıyor. Hem hükumetimizin hem de sivil toplum kuruluşlarımızın ortak gayretiyle, gençlerimizi bu kara çukurdan kurtarmak için canla başla çalışacağız” şeklinde konuştu.

Toplantının ardından, hem İZMİRTUMED’i hem de AK Parti temsilcileri, bu konuda daha kapsamlı projeler geliştirmek ve toplumsal farkındalığı artırmak için önümüzdeki dönemde birlikte çalışmalarını sürdüreceklerini duyurdu.

Kaynak:

https://egeozgurhaber.com.tr/haber/ceyda-bolunmez-cankiri-dan-izmir-tumed-e-onemli-destek-5712.html

Visited 12 times, 1 visit(s) today