Genel Başkanımız Sayın Bedri YALÇIN İZKKA’nın 20. Olağan Seçimsiz Toplantısı’na katıldı.

Genel Başkanımız Sayın Bedri YALÇIN İZKKA’nın 20. Olağan Seçimsiz Toplantısı’na katıldı.

Eylül 28, 2023 0 Yazar: İZMİRTUMED

Genel Başkanımız Sayın Bedri YALÇIN, İzmir Kent Konseyi’nin Uyuşturucu/Madde Bağımlılığı ile Mücadelede Çalışma Grubu Kolaylaştırıcısı olarak görev yapmaktan gurur duyarak, İZKKA’nın 20. Olağan Seçimsiz Toplantısı’na katıldı. Bu toplantı, İzmir’de uyuşturucu madde bağımlılığıyla mücadele ve önleme çalışmalarının önemine vurgu yapmak açısından büyük bir öneme sahipti.

Bizim İzmir Toplumsal Uyuşturucu İle Mücadele ve Eğitim Derneği olarak, bu önemli etkinliğe katılım sağlamış olmanın yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşunun temsilcileri ile bir araya gelme fırsatını yakaladık. Toplantı boyunca sunulan projeleri yakından inceledik ve uyuşturucu madde bağımlılığıyla mücadelede önemli bir rol üstlenen ve bu alandaki çalışmalarıyla takdir toplayan herkesi içtenlikle tebrik ediyoruz.

Bu vesileyle, İzmir Kent Konseyi Başkanı Sayın Nilay Kökkılınç’a ve emeği geçen tüm ekibe teşekkür etmek istiyoruz. Bu değerli organizasyonun başarılı bir şekilde gerçekleşmesine katkı sağladıkları için minnettarız. Uyuşturucu madde bağımlılığıyla mücadeledeki bu birlikteliğin, toplumumuzun daha sağlıklı bir geleceğe doğru ilerlemesine katkı sağlayacağına inanıyoruz. İzmir için bu önemli mücadelede birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Visited 29 times, 1 visit(s) today