Genel Başkanımız Sayın Bedri YALÇIN, Torbalı İlçe Emniyet Müdürü ile görüşerek lösemi hastası kardeşimize ziyaret gerçekleştirdi.

Genel Başkanımız Sayın Bedri YALÇIN, Torbalı İlçe Emniyet Müdürü ile görüşerek lösemi hastası kardeşimize ziyaret gerçekleştirdi.

Mayıs 23, 2023 0 Yazar: İZMİRTUMED

İzmir’in Torbalı ilçesinde, lösemi hastası 14 yaşındaki bir kız çocuğuna, yunus polislerinden sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İZMİRTUMED Genel Başkanı Bedri Yalçın’ın isteği üzerine harekete geçti ve ilçede yaşayan lösemi hastası olan 14 yaşındaki kız çocuğuna doğum günü sürprizi yapmak için planlama yaptı. Ekipler, kızın evine giderek sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi.

Gülsüm, lösemi hastalığıyla mücadele eden bir kahraman olarak biliniyor. Polisler, onun yanında olmak ve moral vermek için bu özel gününde yanında yer aldı. Ellerinde renkli balonlar ve sevgi dolu sözlerle, polisler kızın doğum gününü unutulmaz kılmak için ellerinden geleni yaptı.

Kutlamada, polislerin getirdiği pastayı Gülsüm’ün üflemesiyle yeni yaşını kutlandı. Gözlerindeki mutluluğu görmek, polislerin yüreklerini sevinçle doldurdu. Gülsüm’ün yüzündeki tebessüm, tüm ekip için en değerli hediye oldu.

Bu samimi ve duygusal anlar, polislerin sadece güvenlik görevlerinin ötesine geçebileceğini ve toplumun farklı kesimlerine destek olabileceklerini gösterdi. Lösemi hastası çocuğa yapılan sürpriz doğum günü kutlaması, hem Gülsüm’ün mutluluğunu artırdı hem de toplumda dayanışma ve sevgi duygularını ön plana çıkardı.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener’e, bu anlamlı etkinlikteki desteği için teşekkür ederiz. Polislerin böylesine insani ve duygusal anlarda toplumun yanında olduğunu görmek, herkesi umutlandırdı ve toplumsal dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Kaynaklar:
Lösemi Hastası Kıza Yunus Polislerinden Sürpriz Doğum Günü – İzmir (www.iha.com.tr)
Lösemi hastası kıza yunus polislerinden sürpriz doğum günü – Haberler Haberleri (milliyet.com.tr)


Visited 8 times, 1 visit(s) today