Genel Sekreterimiz Sayın Ruhi TIĞLI’nın 30 Ağustos Zafer Bayramına özel mesajı.

Genel Sekreterimiz Sayın Ruhi TIĞLI’nın 30 Ağustos Zafer Bayramına özel mesajı.

Ağustos 30, 2023 0 Yazar: İZMİRTUMED

Yüce Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum! Bugün, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının önderliğindeki zaferin kutlandığı bir gündür. Bu büyük zaferle, bağımsızlık aşkıyla dolu milletimiz, tüm engelleri aşarak düşmanı yok etmiş ve ülkemizin onurlu geleceğini tesis etmiştir.

Bugün, kurtuluş mücadelesinin zorlu bir yolculuğunu yaşayan aziz milletimizin, asil duruşunu ve direnişini kutlamak için bir araya gelme günüdür. 30 Ağustos Zafer Bayramı, cesaret ve azimle dolu kahramanlarımızın, kanları ve canları pahasına vatan savunmasında gösterdikleri muazzam başarıyı anlamak ve hatırlamak için bir fırsattır. Onlar, tarihimize altın harflerle yazılan kahraman askerlerimizdir.

Bugün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, milletimizin iradesinin zaferle taçlandırıldığı bir gündür. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, bizi bağımsızlığa ve aydınlık bir geleceğe götüren yolun öncüleri olmuşlardır. Minnetle anıyoruz ve onların ilke ve inkılaplarıyla her zaman gurur duyuyoruz.

Bugün, tüm Türk milleti olarak, gelecek nesillere bu büyük zaferin anlamını aktarmak ve vatan sevgisini aşılamakla sorumluyuz. 30 Ağustos Zafer Bayramı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, milli değerlerimize sahip çıkmak ve geçmişimize olan saygımızı göstermek için önemli bir fırsattır. Bu kutlu günün ruhunu hissediyor, geçmişimize olan minnetimizi yürekten ifade ediyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutluyor, tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyor ve Türk milletinin bağımsızlık azmiyle dolu geleceğine inancımızı ifade ediyorum. Cumhuriyetimize ve değerlerimize sahip çıkmak, Atatürk ilke ve inkılaplarını yaşatmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte daha güçlü bir Türkiye için ileriye koşalım.

Visited 8 times, 1 visit(s) today