Genel Sekreterimiz Sayın Ruhi TIĞLI’nın 23 Nisan’a özel mesajı.

Genel Sekreterimiz Sayın Ruhi TIĞLI’nın 23 Nisan’a özel mesajı.

Nisan 23, 2023 0 Yazar: İZMİRTUMED

Bugün, tüm dünya çocuklarının bayramı olan 23 Nisan’ı kutlamanın sevinci ve coşkusuyla bir aradayız. Bu özel gün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilmiş ve dünya çocuklarına örnek olacak bir anlayışla kutlanmaktadır.

Bugün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlayarak, onların haklarını koruma ve geliştirme sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlatıyoruz. Çünkü çocuklarımızın güvenli, sağlıklı ve mutlu bir geleceği hak ettiğini biliyoruz.

Bugün aynı zamanda, birlik ve beraberlik günüdür. Herkesin birbirine saygı ve sevgiyle yaklaştığı, farklılıkların zenginlik olarak kabul edildiği bir gün. Bu özellikleriyle 23 Nisan, bizlere bir kez daha Türkiye’nin ve dünyanın geleceğinin birlikte olacağı bir dünya vizyonu sunmaktadır.

Değerli çocuklarımız,

Bugün, dünya çocuklarının bayramı olan 23 Nisan’ı kutlamanın sevinciyle bir aradayız. Bu özel günde, geleceğimizin teminatı olan sizlerin haklarına saygı göstermeli ve onları korumalıyız.

Bugün, birlik ve beraberlik günüdür. Farklılıklarımızı zenginlik olarak kabul etmeli, birbirimize saygı ve sevgiyle yaklaşmalıyız.

Sizlerin daha güzel, daha sağlıklı ve daha mutlu bir geleceği hak ettiğinizi biliyoruz. Bizler de sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz ve desteğimizi her zaman sunacağız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nız kutlu olsun.

Visited 5 times, 1 visit(s) today